Over Franssen & Franssen

Franssen & Franssen is een maatschap met twee firmanten te weten Maryse Franssen en Uno Franssen. Beiden hebben circa vijftien jaar ervaring in de financiële wereld. Nadat ze circa 10 jaar in de accountancy werkzaam zijn geweest, waarin de doorgroei van assistent naar beheer van een eigen klantenportefeuille is gerealiseerd, is de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven waarin ze 5 jaar hebben gewerkt in een financiële functie.

In 2006 zijn beide firmanten naast hun dienstverband gestart met Administratiekantoor F&F. In de loop van de jaren is de clientenportefeuille zodanig gegroeid dat Uno volledig is gaan werken voor Franssen & Franssen. In 2011 is de naam gewijzigd in Franssen & Franssen met als disciplines accountancy, controlling & interim.

Inmiddels behartigt F&F cliënten in diverse branches. Voor zowel de ZZP-er als voor de grotere MKB-onderneming is er een passende oplossing. De werkzaamheden van F&F variëren van het bijwerken van de administratie tot en met het adviseren bij complexe vraagstukken.

Op het gebied van juridische en fiscale specialistische kennis en op het gebied van salarisverwerking / personeelsbeleid schakelt F&F externe partijen in die op deze gebieden beter geëquipeerd zijn en meer specialistische kennis hebben. Deze partijen zijn vaste partners die zorgvuldig door F&F geselecteerd zijn doordat zij dezelfde kernwaarden hanteren: laagdrempeligheid – persoonlijk – goede prijs/kwaliteit verhouding.